Címünk: 1157 Budapest, Nyírpalota út 95.

Telefon: +36 30 4 210 210

Esztétikus fogászat

Mi jelent az esztétikus fogászat?

Az esztétikai fogászat egy új szemléletet tükröz: célja a természethű megjelenés kialakítása a korszerű technológiai eljárások alkalmazásával, miközben funkcionálisan is kiváló rágóképességet biztosít.

Milyen anyagokat használunk?

Az újabb tömőanyagok előnye a magas esztétikai hatás elérése, melyre kompozit anyagokat használunk. Ezek az anyagok különböző színárnyalatokban alkalmazandók az egyéni fogszínekhez alkalmazkodva, így érve el a legkiválóbb esztétikai hatást.

Tömések, betétek, héjak, koronák mi a különbség?

A korábban használt amalgám tömésekkel szembeni előnye szembetűnő, hiszen szinte nem is látszik, maga a tömés, míg az amalgám sötét fémes színével látható volt. Hátránya viszont, hogy nagyobb kiterjedésben kevésbé bírja a rágóerőt. Ilyenkor mérlegelendő a fogorvos javaslatára más esztétikus fogrestaurációs eljárást alkalmazni.

Előfordul, hogy a fogszuvasodás akkora területet érint, hogy azt biztonságosan már kompozit töméssel sem lehet betömni. Erre jelent kiváló megoldást a betét két fajtája, az inlay és az onlay. A betétek olyan speciális szilárd tömések, amelyek általában a fogtechnikai laboratóriumban készülnek el egy hét alatt. A fogbetét pozitív tulajdonságai: élethűen esztétikus, nagyon szilárd, ezáltal nem kopik és nem törik, nem vált ki allergiás reakciót. Ebben az esetben a fogorvos eltávolítja a szuvas fogrészeket, majd lenyomatot vesz, és azt elküldi a laboratóriumba. Ott elkészítik az Ön foglenyomata alapján a betétet. Ezt az előkészített helyre próbálja, és ha az minden szempontból tökéletes, véglegesen beragasztja.

A kerámiahéj páratlan lehetőséget kínál esztétikai és funkcionális szempontból. Előnye, hogy a koronák készítéséhez képest lényegesen kevesebb foganyag-veszteséggel jár, tartós esztétikai eredményt hoz, és ellenáll a kopásnak.

Amikor már akkora mértékben destruált a fog, hogy sem töméssel, betéttel, vagy héjjal nem lehet restaurálni a fogat akkor teljes borítókoronát készítünk a megmaradt fogakra, amivel helyreállítjuk esztétikailag és funkcionálisan is a fogat.

Időpontfoglalás

Melyik fogászati szolgáltatásunkkal kapcsolatban érdeklődik?

Nyitvatartás
H-P
08:00 - 20:00
Sz
08:00 - 16:00
V
Zárva
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
A figyelmesség, tisztaság és profizmus mindig is kiemelt fontosságú a munkánk során. Az ilyen visszajelzések rengeteget jelentenek nekünk! Köszönjük! ❤️

☎️ Pest: +36 30 4 210 210 
📍 1157 Budapest, Nyírpalota út 95. 

☎️  Buda: +36 30 5 210 210
📍 1026 Budapest, Pasaréti út 7.

#androdental #androdentalfogaszat

A figyelmesség, tisztaság és profizmus mindig is kiemelt fontosságú a munkánk során. Az ilyen visszajelzések rengeteget jelentenek nekünk! Köszönjük! ❤️

☎️ Pest: +36 30 4 210 210
📍 1157 Budapest, Nyírpalota út 95.

☎️ Buda: +36 30 5 210 210
📍 1026 Budapest, Pasaréti út 7.

#androdental #androdentalfogaszat
... TöbbKevesebb

3 days ago
Látogassanak el budai rendelőnkbe is! 👇

Látogassanak el budai rendelőnkbe is! 👇Hogy juthat el hozzánk?
Rendelőnk a budai hegyek ölelésében várják, ahová nagyon egyszerűen eljuthat. Lássuk is, hogy jöhet el hozzánk!
🚌: 5, 91, 22A,22,222
🚋: 56A, 59, 61
Autóval érkezne? Semmi gond! Rendelőnk területén a parkoló kapacitásáig valamint a környező utcákban a parkolás ingyenes!

Kérjen időpontot most és látogasson el hozzánk!

☎️ +36 30 5 210 210
📍 1026 Budapest, Pasaréti út 7.

#androdental #androdentalbuda
... TöbbKevesebb

4 days ago

KATTINTS ÉS NYERJ!

Kedves Pácienseink!

2023.08.23-27-ig rendelőnk ZÁRVA TART!
Telefonos időpontfoglalás sem lehetséges ezen napokon!
28-án 8:00-tól várjuk hívásukat ismét, vagy kérjenek időpontot
IDE KATTINTVA!

ANDRO DENTAL TEAM