ANDRO Dental Fogászat Újpalota IconANDRO Dental Fogászat Újpalota

Budapest, Nyírpalota út 95

4.9 285 reviews

 • Dr. Androvics K. Tamás doktor Úrnál voltam állapot felmérésen. Precíz, profi, kedves a doktor Úr és az asszisztens is végig segítőkész volt. Maximális figyelmet és tájékoztatást kap a vendég. A legfontosabb, hogy kamatmentes hitel is felvehető, … More ami nagy segítség a nagycsaládos, szegény, nyugdijas, beteg emberek számára is! Mindenki szeretne mosolyogni feltétel nélkül. Köszönet az empátiáért! A kezelések folyamatban vannak és már látom a változásokat és bátrabban nevetek! Ezt a boldogságot kívánom Mindenkinek Marika
  Avatar Mária Boglárka Fürederné Szilágyi ★★★★★ az elmúlt héten
 • Ha ilyen fogorvosom lett volna már gyerekkoromban is, biztos, hogy nem rettegtem volna ennyire tőlük..
  Dr. Androvics K. Tamás empatikus, szakértő, kedves, odafigyelő és mindent megtesz azért, hogy a paciens minél kevesebb kellemetlenséggel
  … More vészelje át a beavatkozásokat.
  Meg kell említenem a doktor úr mellett dolgozókat is, akik ugyanazzal a szakértelemmel és empátiával fordulnak a betegek felé.
  Véletlenül találtam erre a fogászatra, de nem bántam meg. Mindenkinek ❤️- ből ajánlom Őket.
  Avatar Hajnalka Marsi ★★★★★ az elmúlt héten
 • Profi csapat, tiszta rendelő, igényes munka. Az általam "hozott" fogászati problémát teljes körűen átbeszéltük és a doktor úr precízen elmagyarázta, milyen lehetőségek vannak. Szeretem, ha ennyire odafigyelnek a részletekre. Ajánlom … More mindenkinek!
  Avatar Antal Kovács ★★★★★ az elmúlt héten
 • Bölcsességfog eltávolításra érkeztem, konkrétan még fel sem fogtam, hogy beültem a székbe és kész is voltunk. Teljesen fájdalommentes, gyors kezelés volt. Dr
  Kövér Zsanett és asszisztense nagyon kedvesek voltak, humorosan oldották a feszültséget
  … More amivel érkeztem hozzájuk. Csak ajánlani tudom mindenkinek az Andro Dental csapatát!
  Avatar Varga Anita ★★★★★ 2 weeks ago
 • Szörnyen féltem mindig a fogászattól, mióta az Androdentált megtaláltam és ahogy kezeltek, ez a félelmem szertefoszlott. Dr. Végh Miklósnál voltam, úgy volt hogy gyökérkezelni kell, de talán megúsztam hogy mégsem, nagyon barátságos volt … More a doktorúr, végig kérdezett a kezelés alatt hogy érzem e, fáj e, kontroll alatt voltam, megnyugtatott. Most az ideiglenes tömésem részben kijött, emiatt kértem időpontot, másnapra már kaptam is. Most már kevésbé félek és kezd visszajönni a bizodalmam a fájdalommentes profi kezelések után. Köszönöm!👍🏼
  Avatar Zsolt Szigetvári ★★★★★ 2 weeks ago
 • Dr. Takács Dalmánál voltam fogkő leszedésen és fogtömésen. Precíz, teljeskörű állapotfelmérés, kedves, mindenre kiterjedő tájékoztatás, fájdalommentes, nyugodt, figyelmes ellátás.
  Szívesen ajánlom. 🙂
  Avatar Judit Fodor ★★★★★ 2 weeks ago
 • Az orvosoktól való félelem és a negatív tapasztalok miatt csak több évnyi halogatás után sikerült rávennem magam, hogy ellátogassak egy fogorvosi rendelőbe. Az állapotfelmérést követően kiderült, hogy az egyik fogam esetében sürgősen gyökérkezelésre … More lesz szükség, amit azonnal el is kezdett Dr. Androvics K. Tamás doktor úr. A kezelés villámgyors és teljesen fájdalommentes volt, nem járt semmiféle kellemetlenséggel. Köszönöm a doktor úr munkáját, kedvességét és profizmusát, és azt, hogy visszaadta a bátorságom, mert szinte már várom a következő alkalmat, amikor újra mehetek hozzá. Szerintem kevés ember van a Földön, aki nálam jobban félne az orvosoktól, de a rendelőt, az ott dolgozó szakembereket és Dr. Androvics K. Tamás doktor úrat bátran ajánlom mindenkinek, mert a páciens igényeit szem előtt tartva elhivatottsággal végzik a munkájukat.
  Avatar Nikolett Punyi ★★★★★ 4 hete
 • A rendelő szép és hangulatos. Első alkalommal konzultáción voltam Dr. Palotai Virágnál, aki részletesen elmondta a következő lépéseket. Több időpont foglalásra volt szükségem, azonban ez is gördülékenyen ment. A kapott kezelés fájdalommentes … More volt, maximálisan elégedett vagyok.
  Avatar Petró Dominika ★★★★★ 2 weeks ago
 • Szép, tiszta hely. Dr. Palotai Virágnál voltam esztétikai fogtömésre. Precíz, profi, kedves a doktornő is és az asszisztens is végig segítőkész volt és kedves. Maximális figyelmet és tájékoztatást kap a vendég.
  Avatar Varga Csaba ★★★★★ a week ago
 • Nagyon egyszerűen történt minden, fog röntgen után konzultáltunk a kezelés folytatásáról, végül gyökérkezelés majd tömés mellett döntöttem.! A “legnagyobb” fájdalmam a kezelés alatt az érzéstelenítő inyjekció volt! Nagyon jól dolgoztak … More a fogamon! Biztosan vissza térek még kezelésekre!
  Avatar Adam Marko ★★★★★ 2 weeks ago
 • Dr.Androvics K.Tamást választottam fotón való szimpátia,-bizalom,empátia alapján kezelőorvosomnak... Nem csalódtam!!! Ügyesen adta be a fájdalomcsill.injekciót a kezelés előtt,-1 kettétört fogamat kitisztította,-majd nagyon szépen épített … More 1"kényelmes",-"új fogat" helyette...,-mely 1 négyeskorona eleme lesz nemsokára és feszültségmentesen mosolyoghatok majd újra...!!! 😁🤩😍😉😃 Köszönöm szépen Dr.Úr!!!
  /egyébként nagyon kellemes a fogászati rendelő hangulata...nyugalmat árasztó a recepciós hölgy nyílt,-kedves stílusa,-a váróban kellemes zene biztosítja h.ne a fúrógép hangját hallja esetleg az a következő beteg...a zöld színek mindenhol a teljes ellazulást segítik mindenhol...a friss tulipáncsokor a vázában pedig igazi pompás 5let és üde színfolt volt látványban...!!! 😃 Mintha nem is rendelőben jártam volna,-hanem vendégségben 1ismerősnél...😉😁
  Avatar Kata Kunkli ★★★★★ egy hónapja
 • Én nagyon félős vagyok a fogászatokon, de itt nagyon pozitív élményben volt részem. Nagyon figyelmesek voltak és azon voltak, hogy minél több kellemetlenséget kiküszöböljenek a kezelés alatt. Az eredménnyel elégedett vagyok és biztosan … More vissza fogok térni hozzájuk.
  Avatar Lili Belső ★★★★★ 2 weeks ago
 • A Doktornő nagyon kedves és segítőkész volt. Atbeszéltem vele a problémámat , sajnos ebben segíteni nem tudtak,de azonnal kaptam egy telefonszámot egy másik Doktor Úrhoz, ahova már be is jelentkeztem. Köszönöm a segítséget.
  Avatar Edina Hornyak ★★★★★ 2 weeks ago
 • Csupa jót tudok mondani a rendelőről: Gördülékeny időpontfoglalás, kedves fogadtatás mind a recepció illetve az asszisztens és a Doktor Úr részéről. Úgy éreztem hogy nagyon biztos kezekben vagyok, bátran ajánlom mindenkinek még annak is … More aki nagyon fél a fogorvostól ,én már csak tudom 🙂
  Külön köszönöm Dr. Androvics K. Tamásnak hogy erőt öntött belém a nehéz napokban, és bátran megyek a rendelőbe.
  Avatar Koós Andrea ★★★★★ 4 weeks ago
 • Ha valaki, hát én valóban rettegtem a fogorvosoktól! Hisztire is hajlamos voltam, ha a fájdalomtól való félelmemről volt szó. De mióta a sorsnak köszönhetem, hogy megismerhettem a Dr Urat, már másodszor voltam, egy ideig járni fogok...most … More a Dr Úrnak és Zsanett Dr nőnek, hálásan köszönöm azt a türelmet, megértést amiben részesítenek. Legközelebb már nem fogok félni,ez biztos! Sőt! Mondhatom most már szívesen megyek. Ha valaki retteg,ahogy én rettegtem csak az Androdentált válassza, kellemesen fog csalódni és félelem nélkül fog járni!
  Avatar Mónika Malomsoki Istvánné ★★★★★ a month ago
 • Köszönöm szépen Androvics Dr. úr kiváló hozzáállásàt, illetve a last minute konzultációs időpontot.
  Példamutató emberi hozzáállás!
  Kíváncsian várom a folyamatot és az eredményeket!
  További szakmai és emberi sikereket kívánok!
  Bernát Zoltán
  … More
  Csak ajánlani tudom! 🙏😊
  Avatar Zoltan Bernat ★★★★★ a week ago
 • A rendelő nagyon jó helyen található, könnyen megközelíthető, gyönyörűen, igényesen felújított. Kedves, mosolygós munkatársak, jó a hangulat, időpontot percre pontosan betartották.
  Palotai Doktornő egy álom! Kedves, alapos, mindent elmagyarázott.
  … More
  Fogászati kezelésre én csak ide fogok járni a jövőben, mindenkinek nagyon jó szívvel tudom ajánlani. 🙂
  Avatar Nikolett Varga ★★★★★ a month ago
 • Nagyon kedves mindenki, hamarabb is érkeztem,ezért előbb is kerültem sorra. Dalma doktornő a legjobb akivel valaha találkoztam, legközelebb is hozzà fogok menni. Abszolút nem félek màr a fogàszati kezelésektől.
  Avatar Krisztina Juhász ★★★★★ 3 weeks ago
 • Nagyon hálás vagyok Dalma doktornőnek a precíz munkájáért és végtelen kedvességükért.Örömmel mondhatom egyáltalán nem fájt egyik kezelésem sem! Mindenkinek ajánlom a legjobb fogászat!
  Hála és köszönet!
  Üdv Balog Emese
  Avatar Emese Balog ★★★★★ 4 weeks ago
 • Nincs egy hete, hogy egy érzékeny , vagy megsérült ínyrész miatt kerestem fel a rendelőt, mindezt szombati telefonhívással. Nagyon félek a fogorvostól, de muszáj volt segítséget kérnem, mert aggódtam, nagyobb gond lehet esetleg belőle. … More A hívás során nagyon készségesek voltak, s már 2 napra tudott is fogadni Palotai doktornő. Nagyon közvetlen, kedves hozzáállása oldotta az izgalmam is azért.Ha már így alakult, kértem, nézzük meg a fogaimat, mert van min javítani azért, ...ebbe fogtunk bele.
  Nagyon köszönöm a gyors segítséget, az odafigyelést, a kevesebb félelmet,sokat számít az izgulósoknak!
  Avatar Edina Siska-Móré ★★★★★ a month ago
 • Hátsó rágófogamból a tömés részben kiesett és le is tört a fogamból egy darab. Fontos volt a minél előbbi ellátás, így másnapra már kaptam is az időpontot.
  A rendelő nagyon szép, kellemes légkörű.
  Doktorúr kedvesen fogadott, felvázolta
  … More és elmagyarázta a helyzetet. Fogtömés közben is igyekezett minél fájdalommentesen dolgozni, így ezt nagyon köszönöm neki. Mindenkinek szívből ajánlom a fogászatot!
  Avatar Zsófia Guba ★★★★★ 2 months ago
 • Doktor Úrhoz többször mentem mivel számos fogam tömésre szorult, szuvasak voltak. Ezek közül egy része töméscsere egy része pedig új tömés volt. Doktor Úr gondosan és ügyesen végezte a munkáját,csak ajánlani tudom!
  Avatar Rajmond Esmaeel ★★★★★ 2 weeks ago
 • Androvics Doktor úrnál jártam a mai nnapon. Figyelmes, kedves, empatikus. Fájdalommentesen kezelt, aminek nagyon örültem. Mindenkinek szívből ajánlom. Csapatával, a rendelővel pedig maximálisan elégedett vagyok. Mindenki szívélyes és felkészült … More volt. Köszönöm. Hamarosan érkezem ismét.
  Avatar Viola Kincses ★★★★★ 2 weeks ago
 • Csak jót tudok mondani a rendelőről: egyszerű és gördülékeny időpontfoglalás, nem volt semmi csúszás időben kerültem sorra, kedves fogadtatás mind a recepció illetve az asszisztens és a Doktornő részéről. Úgy éreztem hogy nagyon biztos … More kezekben vagyok, minden el volt rendesen magyarázva a folyamat minden lépésénél.
  Külön köszönet Dr. Takács Dalmának, eddig soha nem volt jó élmény fogorvoshoz járni, de most úgy érzem végre találtam egy olyan orvost akihez szívesen jövök vissza!
  Avatar Kristof Kinal ★★★★★ 5 months ago
 • "Örömmel" megyek vissza kezelésre. Szombaton délelőtt hívtam fel a rendelőt, hogy gondom van. Miután elmondtam a problémát, 14 h-ra kaptam is időpontot. Érkezéskor szívélyesen fogadtak. Papírok kitöltése után már fogadott is a … More doktor úr. Rövid párbeszéd után hozzá is fogott, a probléma megoldáshoz. Olyan jól sikerült, hogy azóta nem vettem be fájdalomcsillapítót.
  Az orvos és asszisztens is emberségből jelesre vizsgázott nálam. Köszönöm nekik, hogy visszaadták a hitemet, hogy bátran mehetek fogorvoshoz! Legalábbis az ANDRO Dental-hoz. Köszönöm. 😊
  Avatar László Antal ★★★★★ 4 weeks ago
 • Rettegtem a fogorvosoktol ami sajnos meglatszott a fogaimon is. De sok sok keresgeles es velemeny olvasgatas utan rajuk talaltam es egyaltalan nem bantam meg. Nagyon kedvesek a doktorok,fajdalalom mentesen dolgoznak nagyon figyelmesek es … More egyaltalan nem ereztem magam kellemetlenul a csunya fogaim miatt. En visszajaro vendeg vagyok mar nehany honapja es meg sokszor kell is jonnom de semmi gorcsosseg es ijedtseg nincs mar bennem mert tudom hogy jo kezekbe vagyok😉 csak ajanlani tudom😉
  Avatar Szabolcs Székely ★★★★★ 2 weeks ago
 • Szakértelem, kedvesség, elhivatottság, csak csupa jót tudok mondani róluk ❤️ nagyon örülök, hogy megtaláltam őket! Dr. Takács Dalma 😊❤️ de mindenkivel aki ott dolgozik csak pozitív tapasztalatom volt. 😊 bátran merem mindenkinek ajánlani … More őket! Tripla 5⭐️
  Avatar Nóra Benke ★★★★★ a month ago
 • Szombat kora reggeli érkezésünket barátságos, kellemes hangulatú rendelő és kollégák fogadták. Köszönjük szépen a dinó sapkás élményt doktor úrnak, máskor is jövünk.
  Jelige: első tejfog húzás
  Maczkó Család
  Avatar Péter Maczkó ★★★★★ a month ago
 • Dr. Androvics K. Tamás és kedves asszisztense, Markos Lilla emberségesen, nagy empátiával és megértéssel kezeltek a mai napon. Köszönöm, hogy a doktor úr - tekintettel a fájdalom miatti sürgősségre - helyet szorított nekem pénteken délután. … More A híd eltávolítása után kiderült, hogy a bal szemfog gyulladt, de ő még így is megmentette volna - én ragaszkodtam a húzáshoz. De a fog nem adta olyan könnyen magát, de nem sajnálták tőlem se a fájdalomcsillapítót, se az odafigyelést. A végén még a doktornő is átjött a másik rendelőből (ekkor, bevallom, kezdtem megijedni, hogy mi lesz ebből, nem a doktornő miatt, hanem hogy hogy fogják ezt kivarázsolni a számból). A fogat azért volt olyan nehéz kihúzni, mert a korona alatt nagyon picikére, élesre le volt csiszolva és gyakorlatilag "fogást kellett találni rajta", mint a répán a mesében. A meccset a doktor úr nyerte meg, 1:0! Ambiciózus, szimpatikus, nagyon kedves és legfőképpen türelmes - sok ilyen ember kellene még ebben a szakmában. Köszönöm mindannyiuknak a segítséget és hogy megszabadítottak a kínzó fájdalomtól (nem beszélve a barátságos összegű, felár nélküli számláról)! Mindenkinek jó szívvel ajánlom a kedves, mosolygós, barátságos csapatot. Ha lehetne, köszönetképpen húsz csillagot is adnék!
  (és mivel a Netfogról egycsillagos értékelést írtam: itt nem beszélgetnek a beteg feje felett, hanem a betegre figyelnek és többször is megkérdezik, hogy minden oké-e, hogy nem fáj-e, hogy akarja-e, hogy egy kis szünetet tartsanak...)
  Avatar Erzsébet Gabriella Czopyk (Bagolyka) ★★★★★ 4 months ago
 • Nagyon szép, rendezett a rendelő. Rögtön fogadtak, nem kellett várni. Mindenki nagyon kedves volt és türelmes. Nyugalmat árasztott mindenki. Nem féltem, ami számomra nagyon fontos volt. Minden ismerősömnek szívesen ajánlanám.
  Avatar Anna Zs ★★★★★ a month ago
 • Köszönöm szépen, hogy a régi rossz emlékekből amit máshol kaptam mostanra a múlté!
  Újra reményt kaptam arra,hogy fogászatra járjak!Hosszú évek alatt nem mentem mert féltem,de itt szerető gondoskodó kezekre s szakszerű ellátásban részesűltem!!!!!
  … More Ha már első perctől ismertem volna magukat biztosan még a mai napig épp egészséges fogaim lennének!Köszönöm szépen az egész Androdental csapatnak!
  Avatar Maria Racz ★★★★★ a month ago
 • Takács Dalma doktornő nagyon profin, gyorsan, és fájdalommentesen javította ki a rossz tömésem, illetve átfogó képet kaptam a fogaim egészségéről. Otthonos rendelő és kedves csapat várja azt, aki oda megy. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek. … More
  Avatar Gergő Szilágyi ★★★★★ 5 months ago
 • Réges régen, egy messzi-messzi galaxisban…..
  Kezdhetném így is a mondanivalóm, mert volt az Andro Dental előtti életem, és a jelenlegi. Oké, oké! Próbálom pötit komolyabbra venni.
  Rendszeresen jártam fogászatra, eleinte államiba, aztán
  … More ahogyan lenni szokott, akut probléma miatt, covid kezdetén, magán fogászati ellátást kellett igénybe vennem. Az elmúlt két és fél évben gyakorlatilag szinte mindenen keresztül mentem, amit egy fogászat kínálhat kezelési lehetőségként, szóval már volt tapasztalatom.
  Murphy, hogy a bajok hétvégén kezdődnek, nekem is csütörtöki napon jelentkezett egy 10/10-es erősségű fogfájásom. Ahova jártam, oda képtelenség lett volna bejutni, úgyhogy a fácsebúknak köszönhetően találtam rá az ANDRO Dental rendelőre, és az esélytelenek nyugalmával hívtam őket időpont miatt. Meglepetésemre már péntekre kaptam előjegyzést Dr. Takács Dalma Doktornőhöz.
  Hallelujaaaaa! Ugyanis a fogorvoshoz járás új értelmet nyert nálam.
  A doktornő azon kívül, hogy nagyon kedves, aranyos, empatikus, full pozitív kisugárzású, már-már írhatnám azt is, hogy egy Walt Disney meséből egy fogorvosi rendelőbe keveredett tündérke, de elérte azt, hogy ne gyomorgörccsel üljek be ismét a vizsgálószékbe.
  A rendelő egyébként nagyon hangulatos, családias, az asszisztens hölgyek nagyon kedvesek, tök jó fejek, szakmailag is topon vannak.
  És nagyon barátságosak az áraik.
  Maximálisan javasolni tudom a rendelőt, és a Doktornőt.
  Avatar Ágnes Gulyás ★★★★★ 6 months ago
 • Röviden: Szuper hely, kedves, precíz csapat💟
  Kifejtve: Az egész rendelő nagyon otthonos; a váró csodaszép és még a gyerekeknek is van kialakított sarok. 🥰
  Mindenki (!) nagyon kedves, odaadó, törődő: a recepciós srác, aki nagyon szórakoztató,
  … More barátságos; Lilla az asszisztens, aki egy igazi tündér, örökké mosolygós, jókedvű, mindig van 1-2 bátorító szava; és persze Androvics K. Tamás doktor úr, aki végtelenül békés, türelmes, precíz, kiváló szakember.
  Valamint meg kell említenem Dr. Kövér Zsanettet, aki a bölcsességfogamat műtötte ki a legnagyobb precizitással, közben végig bátorítva, kedvesen.
  Nem gondoltam, hogy jó élmény lehet fogorvoshoz járni, de inenn minden egyes alkalommal úgy jöttem el, mintha barátoknál jártam volna.
  Csak ajánlani tudom az Andro Dentalt❣️❣️❣️
  Avatar Eszter Mohácsi ★★★★★ a month ago
 • Még csak kétszer voltam (Takács Dalma doktornőnél), de már most nagyon szimpatikus, maga a “rendelő” és az ott dolgozók is. Lelkiismeretesek, nagyon kedvesen fordultak hozzám már a legelső találkozásnál is. Bátorítanak, mindig van egy-két … More jó szavuk a páciens felé, ami nekem nagyon fontos. 😊
  Sajnos én is azok közé az emberek közé tartozom, aki gyerekkorában sokat szenvedett a fogorvostól, és akinek sok rossz tapasztalata van, azonban most nagyon motiváltnak érzem magam, és végre pozitív tapasztalatokkal gazdagodtam ezügyben.
  Ezúton is köszönöm szépen lelkiismeretes munkájukat! 😊
  Avatar Gyimesi Márti ★★★★★ a month ago
 • Nagyon kedves és segítőkész a csapat.
  Tökéletes szakmai és technikai háttérrel.Az időpont foglalás gyors és rugalmas. Nem utolsó sorban szép a váró terem és a rendelő is. Plussz pont jár a váróban kialakított gyermek sarokért.
  Mindenkinek
  … More ajánlom !
  Avatar Dominik Takács ★★★★★ a month ago
 • Fiamat vittem fájós tejfoggal. A Doktornő (és az összes dolgozó akivel találkoztunk) szuper kedves, még egy kis viccelődéssel is próbálták oldani a hangulatot. A fiamnak jó élmény volt, az biztos, hogy nem vették el a kedvét a fogászattól. … More Csak ajánlani tudom őket!
  Avatar Viktória Bálint ★★★★★ a month ago
 • Androvics doktorúrral történt első találkozásom alkalmával éreztem , hogy jó kezekben vagyok . Gyakorlatilag fájdalommentesen teljes alsó fogsor került kialakításra ami megváltoztatta a mindennapjaimat.Köszönöm a precíz, lelkiismeretes … More , gyors, olcsó, gyógyító munkát. Csak ajánlani tudom mindenkinek!!!
  Avatar Ágnes Fátrai ★★★★★ 3 weeks ago
 • Csak konzultáción voltam tavasszal tervezem a pótlásokat megcsináltatni. Végtelenül kedves a Doktor úr, alaposan átnézte a fogaimat. Minden kérdésemre választ kaptam.
  Tavasszal biztos megyek.
  Köszönöm a segítőkészséget!
  Avatar Ildikó Lilien ★★★★★ 3 weeks ago
 • Eddig csak rossz tapasztalatom volt fogorvosoknál, de ők minden rossz érzést eloszlattak 🙂 . Nagyon szép és nyugodt környezet. Mindenki kedves, és barátságos. Csak ajánlani tudom őket. Szép mosolyokat 😁
  ⭐⭐⭐⭐⭐ 🦷
  Avatar Emese Nyika ★★★★★ 3 weeks ago
 • Dr. Androvics K. Tamás egy kiváló szakember!
  Csak ajánlani tudom mindenkinek!
  Kedves, barátságos, lelkiismeretes ès precíz!
  A rendelő tiszta és rendezett.
  Az asszisztens is segítőkész, kedves, barátságos és figyelmes.
  Köszönöm nekik a
  … More sok gondoskodást és a  fájdalommentes munkát!
  Avatar Péter Papp ★★★★★ 2 months ago
 • Barátságos orvosok, családias légkör. Gyorsan választ kaptam minden kérdésemre, mindenki nagyon profi volt. Máskor is őket választom. +1 pont az ízlésesen berendezett rendelőért. Szuper csapat!
  Avatar Nikolett Szabó ★★★★★ a month ago
 • A gyermekemet vittem. Nagyon kedves doktorok/dolgozók.Jó élménnyel távozott a fiam, szívesen megy majd vissza. És a hirtelen jelentkezett probléma miatt azonnal még aznapra kaptunk időpontot!
  Csak ajánlani tudom őket!
  Avatar Zsuzsanna Fleinek ★★★★★ a month ago
 • Családias a környezet, profi orvosok és magánrendelőhöz képest barátságos árak. Köszönöm a kedvességet és azt, hogy itt tényleg empatikusan álltak a problémámhoz! Csak ajánlani tudom. Ha máskor is fogászati problémám lesz őket keresem! … More
  Avatar József Kovács ★★★★★ a month ago

KATTINTS ÉS NYERJ!

Kedves Pácienseink!

2023.08.23-27-ig rendelőnk ZÁRVA TART!
Telefonos időpontfoglalás sem lehetséges ezen napokon!
28-án 8:00-tól várjuk hívásukat ismét, vagy kérjenek időpontot
IDE KATTINTVA!

ANDRO DENTAL TEAM