Címünk: 1157 Budapest, Nyírpalota út 95.

Telefon: +36 30 4 210 210

Hogyan menjünk fogorvoshoz?

Gyakran tapasztalom, hogy az első alkalommal akár szűrésre , akár kifejezett panasszal érkező páciensek nem tudjak mire számíthatnak, ezért úgy gondoltam, hasznos segítség lehet, ha megválaszolok pár gyakran felmerülő kérdést.

Mikor érkezzünk a kezelésre? Mit hozzunk magunkkal?

Az első alkalommal minden esetben egy ún. anamnézis lapot töltünk ki, amin a személyes adatain kívül az általános egészségügyi állapotával kapcsolatban is kérdezzük.
Fontos emiatt, hogy legyenek nálunk igazolványaink, és legyünk tisztában pontosan az általunk szedett gyógyszerekkel. Kiskorú páciens érkezésekor kérem, hogy minimum egy nagy korú hozzátartozó kísérje el.

Amennyiben van egy éven belüli panoráma röntgen felvételünk hasznos, ha ez is nálunk van akár kinyomtatva akár emailben megküldve a rendelő számára. Mind ezek miatt érdemes, 10 perccel az időpontunk előtt érkezni, hogy legyen időnk a szükséges adatok feldolgozására.

Fontos kiemelni, hogy ennél korábban nem érdemes a rendelőbe érkezni. A páciensek időpontjai egymást követik, két páciens között a kezelőszoba előkészítése zajlik a következő időpontra. Rendelőnkben a tumultus elkerülése végett, illetve a szakszerű előkészítés érdekében mindig elmondom a hozzám érkezőknek, hogy nem szükséges 10 percnél hamarabb érkezni.

Természetesen, ezeket a tényezőket igyekszünk figyelembe venni az időpont kiosztása során, hogy mire a következő páciens érkezik már maximális odafigyeléssel tudjuk fogadni.

Így kérjük, ha tehetik segítsék ennyivel az ott dolgozók munkáját, ezzel is bebiztosítva a tökéletes kezelési élményt. Fontos kiemelni, hogy sajnos, késés esetén nem tudjuk garantálni, hogy kezelés elvégzésre kerüljön, ekkor új időpontot kell egyeztetni.

Bár a végére hagytam, talán az egyik legfontosabb. Gondoljunk bele, ha szerelőt hívunk otthonunkba, nem hagyjuk elöl a fürdőbe a szennyest, a szobánkban a holmikat, mert csak akadályozná a munkát.
Kezelés előtt mossunk fogat! Tudom, sokan munkából, iskolából rohanva érkeznek hozzánk, Rájuk gondolva éppen ezért kihelyeztünk ingyenesen használható, eldobható fogkeféket, ezekkel a kezelés előtt bármikor megtisztíthatja fogait.

Időpontfoglalás

Melyik fogászati szolgáltatásunkkal kapcsolatban érdeklődik?

Nyitvatartás
H-P
08:00 - 20:00
Sz
08:00 - 16:00
V
Zárva
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
A figyelmesség, tisztaság és profizmus mindig is kiemelt fontosságú a munkánk során. Az ilyen visszajelzések rengeteget jelentenek nekünk! Köszönjük! ❤️

☎️ Pest: +36 30 4 210 210 
📍 1157 Budapest, Nyírpalota út 95. 

☎️  Buda: +36 30 5 210 210
📍 1026 Budapest, Pasaréti út 7.

#androdental #androdentalfogaszat

A figyelmesség, tisztaság és profizmus mindig is kiemelt fontosságú a munkánk során. Az ilyen visszajelzések rengeteget jelentenek nekünk! Köszönjük! ❤️

☎️ Pest: +36 30 4 210 210
📍 1157 Budapest, Nyírpalota út 95.

☎️ Buda: +36 30 5 210 210
📍 1026 Budapest, Pasaréti út 7.

#androdental #androdentalfogaszat
... TöbbKevesebb

3 days ago
Látogassanak el budai rendelőnkbe is! 👇

Látogassanak el budai rendelőnkbe is! 👇Hogy juthat el hozzánk?
Rendelőnk a budai hegyek ölelésében várják, ahová nagyon egyszerűen eljuthat. Lássuk is, hogy jöhet el hozzánk!
🚌: 5, 91, 22A,22,222
🚋: 56A, 59, 61
Autóval érkezne? Semmi gond! Rendelőnk területén a parkoló kapacitásáig valamint a környező utcákban a parkolás ingyenes!

Kérjen időpontot most és látogasson el hozzánk!

☎️ +36 30 5 210 210
📍 1026 Budapest, Pasaréti út 7.

#androdental #androdentalbuda
... TöbbKevesebb

4 days ago

KATTINTS ÉS NYERJ!

Kedves Pácienseink!

2023.08.23-27-ig rendelőnk ZÁRVA TART!
Telefonos időpontfoglalás sem lehetséges ezen napokon!
28-án 8:00-tól várjuk hívásukat ismét, vagy kérjenek időpontot
IDE KATTINTVA!

ANDRO DENTAL TEAM